Smedejern er et kvalitetsmateriale, der holder år efter år.

Jeg tilbyder både salg og montering af smedejernslåger og smedejernshegn. Ønsker du smedejern fås de i mange forskellige modeller, udformninger og faktisk også farver. Fælles for alt i smedejern er det eksklusive look.

Med det danske vejr er det vigtigt, at smedejernet er behandlet korrekt. Ellers går det simpelthen til. Wisniowski smedejern er særlig kendt for at være overfladebehandlet, så det holder i mange år. Behandlingen hedder System Duplex, og kombinerer egenskaberne fra galvanisering og lakering, hvilket gør det muligt at forlænge levetiden på hegnet betydeligt.

Galvaniseringen er sket i overensstemmelse med den europæiske norm PN-EN ISO 1461, som betyder, at kvaliteten af galvaniseringen og produktet er sikret. F.eks. er den galvaniserede overglade modstandsdygtig — både ved høje og lave temperaturer, samt overfor UV.

Uanset vejrforholdene i Danmark har du således altid en garanti for, at dit smedejernshegn holder og ser godt ud.

Smedejernet kan også males i alle RAL-farver, som en polyester beskyttende overflade. På den måde kan hegnet og lågen tilpasses dit hus udseende.

smedejern

Smedejernsmodeller

Vælg selv designet på din smedejernslåge eller smedejernshegn.
 Smuk havelåge eller havehegn, giver en pæn ramme om dine omgivelser.

< ?php echo $image['alt'] ?>

Garageporte

Der er mange valg, forbundet med købet af en garageport. Hvilken type, størrelse og materiale er rigtig for dig? Det er her, vores ekspertise kan hjælpe. Det vigtigste er, at du får den garageport, som er helt rigtig for dig.

Læs mere om garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Ledhejseporte

Vi tilbyder ledhejseporte fra Wisniowski, der giver maksimal sikkerhed og udnytter pladsen i garagen til fulde. En ledhejseport er desuden nem at betjene og er yderst slidstærk, da den er produceret af galvaniserede stålelementer.

Læs mere om ledhejseporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Industriporte

Vi kan levere alle former for industriporte til virksomheder og landbrug. Og så tilbyder vi professionelle serviceaftaler, der sikrer, at porten årligt serviceres i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs mere om industriporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

PRIME porte

Vi leverer som en af de få i Danmark garageporten PRIME. Porten, der overholder kravene til lavenergiklasse 2020. PRIME porten er optimalt isoleret og opfylder energikravene for døre i 2020 til nybyggerier.

Læs mere om PRIME porte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Rulleporte

Har du ikke meget plads i garagen, så er en rulleport en god løsning, da den ikke tager meget plads fra selve rummet. Selv en lille garage kan virke stor med en rulleport.

Læs mere rulleporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vippeporte

Vippeporte fra Wisniowski er en af de meste populære og anerkendte portetyperpå markedet. Hele portbladet er én ubrudt flade, der løftes på én gang.

Læs mere om vippeporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Døre til garageporte

Vi tilbyder døre, der matcher portens overflade, så linjen holdes. Dørene kan monteres i port-fladen, eller ved siden af porten. Mulighederne er næsten uendelige.

Læs mere om døre til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vinduer til garageporte

Med vinduer kan der skabes et naturligt lys i garagen. Vinduerne leveres som standard med hvid ramme, men kan indfarves i portens farver, så det matcher fuldt ud.

Læs mere om vinduer til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Automatiksæt til garageporte

Vi tilbyder flere forskellige former for automatik til garageporte, industriporte, svinglåger og skydeporte. Stort set alt er muligt, når det kommer til din komfort. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Læs mere om automatik
< ?php echo $image['alt'] ?>

Smedejern

Vi tilbyder salg og montage af smedejernslåger -og hegn, i mange forskellige modeller. Smedejern er kvalitet og et af de stærkeste materialer på markedet.

Læs mere om smedejern
< ?php echo $image['alt'] ?>

Adgangssikring

Vi kan levere flere forskellige løsninger, når dit firma har brug for sikring af adgangen.

Læs mere adgangssikring