Er din portåbning stor, så kan det være en idé med en hejse/foldeport. En sådan egner sig både til brug inde og ude, fordi den er ekstremt solid og robust over for selv ekstreme miljøforhold.

Kompakt og pladsbesparende

Stålrammen omkring porten er udformet, som var den indbygget. Samtidig er den galvaniseret og selvbærende, hvilket gør det muligt at installere den i portåbninger, hvor sideafstanden er begrænset.

Motoren er en integreret del af rammen og sidder beskyttet. På den måde skal der ikke indrages plads til motoren, og den undgår samtidig skader fra vind og vejr.

Modstandsdygtig mod blæst

Portdugen er fleksibel og udstyret med robuste forstærkninger vandret over porten i stål eller aluminium, der gør den i stand til at modstå selv de hårdeste tryk fra blæst.

Hejse/foldeportene fås også med en særlig modulopbygget portdug, der gør det muligt at udskifte sektioner i porten med enten gennemsigtige, eller bredere sektioner.

Mulighed for avanceret teknologi

Hejse/foldeportene leveres med nogle enormt pålidelige operativsystemer. Som standard er de tilgængelige med:

  • 400 V trefaset med enkelt hastighed og grundlæggende indstillinger
  • 230 V med INVERTER-motion, der giver højere hastighed (åbning på op til 1,3 m/s og lukketid op til 0,8 m/s)
  • Blød start og stopfunktion med lavere slagkraft under lukning

Nødbetjening

Skulle der opstå en nødsituation er portene sikrede — selv i tilfælde af strømsvigt. Med et brugervenligt halvautomatisk system er de tilsluttede kontravægte nemlig med at at sikre en hurtig og sikker genåbning af porten.

Desuden sidder der i begge sider af porten et rødt håndtag, der tillader tovejs evakuering.

Portene fås kun op til disse størrelser:

Trafik C: B 6000 x H 6000 mm

Trafik CAM: B 11000 x H 7000 mm

< ?php echo $image['alt'] ?>

Garageporte

Der er mange valg, forbundet med købet af en garageport. Hvilken type, størrelse og materiale er rigtig for dig? Det er her, vores ekspertise kan hjælpe. Det vigtigste er, at du får den garageport, som er helt rigtig for dig.

Læs mere om garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Ledhejseporte

Vi tilbyder ledhejseporte fra Wisniowski, der giver maksimal sikkerhed og udnytter pladsen i garagen til fulde. En ledhejseport er desuden nem at betjene og er yderst slidstærk, da den er produceret af galvaniserede stålelementer.

Læs mere om ledhejseporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Industriporte

Vi kan levere alle former for industriporte til virksomheder og landbrug. Og så tilbyder vi professionelle serviceaftaler, der sikrer, at porten årligt serviceres i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs mere om industriporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

PRIME porte

Vi leverer som en af de få i Danmark garageporten PRIME. Porten, der overholder kravene til lavenergiklasse 2020. PRIME porten er optimalt isoleret og opfylder energikravene for døre i 2020 til nybyggerier.

Læs mere om PRIME porte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Rulleporte

Har du ikke meget plads i garagen, så er en rulleport en god løsning, da den ikke tager meget plads fra selve rummet. Selv en lille garage kan virke stor med en rulleport.

Læs mere rulleporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vippeporte

Vippeporte fra Wisniowski er en af de meste populære og anerkendte portetyperpå markedet. Hele portbladet er én ubrudt flade, der løftes på én gang.

Læs mere om vippeporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Døre til garageporte

Vi tilbyder døre, der matcher portens overflade, så linjen holdes. Dørene kan monteres i port-fladen, eller ved siden af porten. Mulighederne er næsten uendelige.

Læs mere om døre til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vinduer til garageporte

Med vinduer kan der skabes et naturligt lys i garagen. Vinduerne leveres som standard med hvid ramme, men kan indfarves i portens farver, så det matcher fuldt ud.

Læs mere om vinduer til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Automatiksæt til garageporte

Vi tilbyder flere forskellige former for automatik til garageporte, industriporte, svinglåger og skydeporte. Stort set alt er muligt, når det kommer til din komfort. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Læs mere om automatik
< ?php echo $image['alt'] ?>

Smedejern

Vi tilbyder salg og montage af smedejernslåger -og hegn, i mange forskellige modeller. Smedejern er kvalitet og et af de stærkeste materialer på markedet.

Læs mere om smedejern
< ?php echo $image['alt'] ?>

Adgangssikring

Vi kan levere flere forskellige løsninger, når dit firma har brug for sikring af adgangen.

Læs mere adgangssikring