Industrilåger

Du kan sikre din virksomhed og dine ansatte med et professionelt industrihegn med låge.

Den stærke jernkonstruktion i hegn og låge er af aller højeste kvalitet og gør det mere end besværligt for uvedkommende, at komme ind på virksomhedens område.

Industrilåger er særlig velegnet til værfter, pakhuse, parkeringspladser, fabrikker og offentlige bygninger. Kort sagt steder, hvor et større areal skal indhegnes og sikres mod uvedkommende.

Vores mest populære system er fra Wisniowski og leveres som et komplet system, med følgende mulige elementer:

  • Skydeporte
  • Dobbelt svingporte
  • Enkeltlåger
  • Porte
  • Hegn og stolper

Automatik til alle låger er naturligvis inkluderet.

Overfladen på alle elementer er dobbelt overfladebeskyttet mod vind og vejr, med det såkaldte Duplex-system, hvilket forlænger hegnet og lågernes levetid.

Elementerne kan kombineres og tilpasses efter behov, så du opnår en specialløsning, der virker optimalt til dit areal.

Industrilåger -og hegn fås i mange forskellige farver, der kan tilpasses ethvert miljø. F.eks. kan man vælge en farve, der komplimenterer bygningen, eller området, der indhegnes, eller en farve der skiller sig ud, for at gøre ekstra opmærksom på afskærmningen.

< ?php echo $image['alt'] ?>

Garageporte

Der er mange valg, forbundet med købet af en garageport. Hvilken type, størrelse og materiale er rigtig for dig? Det er her, vores ekspertise kan hjælpe. Det vigtigste er, at du får den garageport, som er helt rigtig for dig.

Læs mere om garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Ledhejseporte

Vi tilbyder ledhejseporte fra Wisniowski, der giver maksimal sikkerhed og udnytter pladsen i garagen til fulde. En ledhejseport er desuden nem at betjene og er yderst slidstærk, da den er produceret af galvaniserede stålelementer.

Læs mere om ledhejseporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Industriporte

Vi kan levere alle former for industriporte til virksomheder og landbrug. Og så tilbyder vi professionelle serviceaftaler, der sikrer, at porten årligt serviceres i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs mere om industriporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

PRIME porte

Vi leverer som en af de få i Danmark garageporten PRIME. Porten, der overholder kravene til lavenergiklasse 2020. PRIME porten er optimalt isoleret og opfylder energikravene for døre i 2020 til nybyggerier.

Læs mere om PRIME porte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Rulleporte

Har du ikke meget plads i garagen, så er en rulleport en god løsning, da den ikke tager meget plads fra selve rummet. Selv en lille garage kan virke stor med en rulleport.

Læs mere rulleporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vippeporte

Vippeporte fra Wisniowski er en af de meste populære og anerkendte portetyperpå markedet. Hele portbladet er én ubrudt flade, der løftes på én gang.

Læs mere om vippeporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Døre til garageporte

Vi tilbyder døre, der matcher portens overflade, så linjen holdes. Dørene kan monteres i port-fladen, eller ved siden af porten. Mulighederne er næsten uendelige.

Læs mere om døre til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vinduer til garageporte

Med vinduer kan der skabes et naturligt lys i garagen. Vinduerne leveres som standard med hvid ramme, men kan indfarves i portens farver, så det matcher fuldt ud.

Læs mere om vinduer til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Automatiksæt til garageporte

Vi tilbyder flere forskellige former for automatik til garageporte, industriporte, svinglåger og skydeporte. Stort set alt er muligt, når det kommer til din komfort. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Læs mere om automatik
< ?php echo $image['alt'] ?>

Smedejern

Vi tilbyder salg og montage af smedejernslåger -og hegn, i mange forskellige modeller. Smedejern er kvalitet og et af de stærkeste materialer på markedet.

Læs mere om smedejern
< ?php echo $image['alt'] ?>

Adgangssikring

Vi kan levere flere forskellige løsninger, når dit firma har brug for sikring af adgangen.

Læs mere adgangssikring