Få mere komfort, større sikkerhed og mere varme med en ledhejseport.

Ledhejseporte fra Wisniowski er fremstillet af galvaniserede stålelementer, hvor hver sektion er 40 mm. tykke med polyuretanskum i mellem. Opbygningen med flere lag sikrer, at porten er enormt slidstærk med en god befæstning til hængslerne.

Udfyldningen imellem sektionerne sikrer, at ledhejseporten holder tæt på varmen, så du altid kommer ud i en dejlig lun garage. Samtidig er ledhejseporten monteret med ekstra tætningslister på alle de frie sider, samt en bundliste, der tilsammen giver porten yderligere tæthed – selv hvis gulvet under porten skulle ske at være lidt ujævn.

For ledhejseporte kan du vælge mellem følgende panel-modeller:

  • Vandret rustik m/u struktur
  • Plank m/u struktur
  • Glat m/u struktur
  • Glat microrib
  • Fyldning med træstruktur

Ledhejseportene produceres som standard i hvid, brun og træfolie, der giver et autentisk træ-look. Men porten kan leveres i alle RAL-farver mod en merpris.

ledhejseporte

Varme og ro i garagen.
Varmeoverførelseskoefficient: UK=1,07 W/m2xK.
Lyd dæmpningskoefficient: R = 23 dB

< ?php echo $image['alt'] ?>

Garageporte

Der er mange valg, forbundet med købet af en garageport. Hvilken type, størrelse og materiale er rigtig for dig? Det er her, vores ekspertise kan hjælpe. Det vigtigste er, at du får den garageport, som er helt rigtig for dig.

Læs mere om garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Ledhejseporte

Vi tilbyder ledhejseporte fra Wisniowski, der giver maksimal sikkerhed og udnytter pladsen i garagen til fulde. En ledhejseport er desuden nem at betjene og er yderst slidstærk, da den er produceret af galvaniserede stålelementer.

Læs mere om ledhejseporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Industriporte

Vi kan levere alle former for industriporte til virksomheder og landbrug. Og så tilbyder vi professionelle serviceaftaler, der sikrer, at porten årligt serviceres i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs mere om industriporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

PRIME porte

Vi leverer som en af de få i Danmark garageporten PRIME. Porten, der overholder kravene til lavenergiklasse 2020. PRIME porten er optimalt isoleret og opfylder energikravene for døre i 2020 til nybyggerier.

Læs mere om PRIME porte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Rulleporte

Har du ikke meget plads i garagen, så er en rulleport en god løsning, da den ikke tager meget plads fra selve rummet. Selv en lille garage kan virke stor med en rulleport.

Læs mere rulleporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vippeporte

Vippeporte fra Wisniowski er en af de meste populære og anerkendte portetyperpå markedet. Hele portbladet er én ubrudt flade, der løftes på én gang.

Læs mere om vippeporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Døre til garageporte

Vi tilbyder døre, der matcher portens overflade, så linjen holdes. Dørene kan monteres i port-fladen, eller ved siden af porten. Mulighederne er næsten uendelige.

Læs mere om døre til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vinduer til garageporte

Med vinduer kan der skabes et naturligt lys i garagen. Vinduerne leveres som standard med hvid ramme, men kan indfarves i portens farver, så det matcher fuldt ud.

Læs mere om vinduer til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Automatiksæt til garageporte

Vi tilbyder flere forskellige former for automatik til garageporte, industriporte, svinglåger og skydeporte. Stort set alt er muligt, når det kommer til din komfort. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Læs mere om automatik
< ?php echo $image['alt'] ?>

Smedejern

Vi tilbyder salg og montage af smedejernslåger -og hegn, i mange forskellige modeller. Smedejern er kvalitet og et af de stærkeste materialer på markedet.

Læs mere om smedejern
< ?php echo $image['alt'] ?>

Adgangssikring

Vi kan levere flere forskellige løsninger, når dit firma har brug for sikring af adgangen.

Læs mere adgangssikring