Der skal foretages mange valg, når man køber en garageport. For en garageport kan fås i uendeligt mange typer, størrelser og materialer. Det vigtigste er at finde lige præcis den garageport, der er rigtig for dig.

Vi har et stort udvalg af garageporte i alle typer og udformninger, så vi sammen kan finde lige præcis den garageport, du ønsker dig. Hvad end du har tanker om en ledhejseport, rulleport, vippeport, eller om du blot er interesseret i tilbehør til porten, såsom døre, vinduer og automatik.

Når du skal til at overveje, hvilken garageport du skal anskaffe, er det vigtigt først at se på garagens konstruktion. Altså hvilken bredde og højde skal garageporten have, ud fra, hvor meget fri-størrelse, der er i rummet. Ledhejseporte og rulleporte er pladsbesparende og sikrer, at hver en kvadratmeter i garagen udnyttes, mens en vippeport kræver mere plads.

Herefter skal du overveje stilen og materialerne. Jo bedre garageporten matcher selve garagen og resten af huset, jo bedre finish og færdigt look opnår du. Som standard tilbyder vi garageporte i hvid og brun, samt mange forskellige træfolier, der giver træ-look. Derudover kan der naturligvis altid hjemkaldes andre RAL-farver mod en merpris, så portfarven matcher dit ønske farve 100%.

Vi tilbyder ALTID gratis og uforpligtende opmåling af din garageport, samt rådgivning omkring potentielle løsninger. Vi vil altid foreslå det port-system, som vi mener er mest optimal for dig, ud fra din garages specifikationer og dine ønsker til garageporten.

Ønsker du det, kan vi lave et uforpligtende tilbud, samt fremvisning af sektionsprøver i dine egne omgivelser, så du i ro og mag kan danne dig et rigtig indtryk af, hvordan garageporten vil komme til at se ud.

Ring og bestil en tid til uforpligtende og gratis opmåling på tlf. 22 33 51 92, eller udfyld min kontaktformular online.

Brochurer

Tag et kig i de forskellige brochurer fra min leverandør Wisniowski.

Se brochureoversigt

< ?php echo $image['alt'] ?>

Garageporte

Der er mange valg, forbundet med købet af en garageport. Hvilken type, størrelse og materiale er rigtig for dig? Det er her, vores ekspertise kan hjælpe. Det vigtigste er, at du får den garageport, som er helt rigtig for dig.

Læs mere om garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Ledhejseporte

Vi tilbyder ledhejseporte fra Wisniowski, der giver maksimal sikkerhed og udnytter pladsen i garagen til fulde. En ledhejseport er desuden nem at betjene og er yderst slidstærk, da den er produceret af galvaniserede stålelementer.

Læs mere om ledhejseporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Industriporte

Vi kan levere alle former for industriporte til virksomheder og landbrug. Og så tilbyder vi professionelle serviceaftaler, der sikrer, at porten årligt serviceres i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs mere om industriporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

PRIME porte

Vi leverer som en af de få i Danmark garageporten PRIME. Porten, der overholder kravene til lavenergiklasse 2020. PRIME porten er optimalt isoleret og opfylder energikravene for døre i 2020 til nybyggerier.

Læs mere om PRIME porte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Rulleporte

Har du ikke meget plads i garagen, så er en rulleport en god løsning, da den ikke tager meget plads fra selve rummet. Selv en lille garage kan virke stor med en rulleport.

Læs mere rulleporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vippeporte

Vippeporte fra Wisniowski er en af de meste populære og anerkendte portetyperpå markedet. Hele portbladet er én ubrudt flade, der løftes på én gang.

Læs mere om vippeporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Døre til garageporte

Vi tilbyder døre, der matcher portens overflade, så linjen holdes. Dørene kan monteres i port-fladen, eller ved siden af porten. Mulighederne er næsten uendelige.

Læs mere om døre til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Vinduer til garageporte

Med vinduer kan der skabes et naturligt lys i garagen. Vinduerne leveres som standard med hvid ramme, men kan indfarves i portens farver, så det matcher fuldt ud.

Læs mere om vinduer til garageporte
< ?php echo $image['alt'] ?>

Automatiksæt til garageporte

Vi tilbyder flere forskellige former for automatik til garageporte, industriporte, svinglåger og skydeporte. Stort set alt er muligt, når det kommer til din komfort. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Læs mere om automatik
< ?php echo $image['alt'] ?>

Smedejern

Vi tilbyder salg og montage af smedejernslåger -og hegn, i mange forskellige modeller. Smedejern er kvalitet og et af de stærkeste materialer på markedet.

Læs mere om smedejern
< ?php echo $image['alt'] ?>

Adgangssikring

Vi kan levere flere forskellige løsninger, når dit firma har brug for sikring af adgangen.

Læs mere adgangssikring